Treinreis Bergen-Oslo - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Piet Oest - WaarBenJij.nu Treinreis Bergen-Oslo - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Piet Oest - WaarBenJij.nu

Treinreis Bergen-Oslo

Door: Saskia en Piet

Blijf op de hoogte en volg Piet

08 Oktober 2013 | Noorwegen, Oslo

Hallo allemaal, nog een late up date van onze reis in Noorwegen. Vanmiddag om 12.00 uuur met de trein vertrokken. We moesten er na een uurtje uit in Voss omdat er iets met het spoor zou zijn we werden met bussen naar een plaats 3 uur rijden verder gebracht om daar weer op de trein te kunnen stappen. De tocht met de bus was prachtig we gingen over de Hardangervidda een hoogvlakte wat was dat mooi. hier en daar op hoge bergen nog wat sneeuw maar niet veel meer. we reden door Geillo een echte wintersportplaats. na 3 uur waren we daar waar we weer op de trein verder konden. Was ook schitterend de treinreis, overal watervallen, meren en alle bomen in herfstkleuren. Om 20.00uur kwamen we in Oslo aan het hotel is gelukkig naast het station dus dat was koffers droppen en ergens iets eten we ramelden van de honger, we zijn naar hetzelfde restaurantje gegaan van vorige eek dat was zo lekker en leuke sfeer. Morgen nog wat in Oslo rondlopen en dan om 16.30 weer op het vliegtuig naar huis.

• 08 Oktober 2013 - 23:25

Karin:

Dat was dus een avontuurlijk dagje! Veel plezier nog morgen en goede vlucht naar huis! Groetje
    s van ons

• 09 Oktober 2013 - 04:56

Gtaarmishandelaar:

Goede reis en welkom thuis!!